Examen i "bynn"...

0-38a1115b8c1d664caab5137f7f9e0bb9.png

Kolla varifrån!

Våra små kuttersmycken sitter på den utsmyckade traktorn som ska ta avgångsklasserna till Ombergs Turisthotell  där de får en trevlig middag.


Sådär ja...

6da966cff94f69f0725de6eba5050700.png

Kolla varifrån!















Min 13-åring "tvingade" mig att klippa i hennes lååånga och fina hår. Det tog ett tag innan jag vågade klippa denna hårtofs... Men resultatet blev snarlikt det hon önskade. Jag tror att hon kanske hade önskat att jag vågat lite mer men faktum var att hon såg rätt nöjd ut när hon sa godnatt:-)
Mellanflickan skulle ju oxå bli toppklippt men nöjde sig med att jag tog 1 cm. Hon är ju bara 8:-)

Imorgon är det skolavslutning och mina stora flickor slutar 1:a klass och 6:e klass! Tur att vi har lilltjejen som håller mig kvar ett tag till.



Dags för muckgänget!

021727c30648a2831574b00c486f5d2d.png

Kolla varifrån!

Här är det tradition att 9:ornas avgångsklasser klär ut sig och går ut på "bynn" och skriker MUCK - muck, muck, muck! En mycket trevlig tradition som roar många av den lokala befolkningen. Min bästa vänninas äldsta dotter ligger här och låter de glittriga pärlorna torka som vi satt dit med specialklister. Hon var sååå fin (som vanligt:-)


.


På G igen...

... fast nu med hjälp:-)
Trodde ju att jag skulle bli tvungen att lägga ner mitt älskade "spöklingarna" nu när vi flyttar och jag börjar jobba heltid igen. Men det löste sig fint då jag har erbjudit en tjej att liksom sköta om företaget med support av mig. Jag tar jand om websidan och orderhanteringen och hon syr. Bra upplägg för att få ha det kvar.

Kika gärna in och hälsa på på min uppdaterade hemsida:-)

www.spoklingarna.dinstudio.se

Hej hopp!


restaurangbesök med bästa vänner

0-516fd9d8fcb385e02ff4ffb509917250.png

Kolla varifrån!

restaurangbesök med bästa vännerna i jönköping.


Mycket nu...

...att göra till flyttlasset går!

Tur att man är lite ledig för hur hade man annars hunnit med detta:-) Jag vet ju att det går då det ju gick bra i höstas när förra lasset gick.

*Kontakt med skolan på nya stället är gjort och barnen är sååå välkomna till sina nya skolor. Dagis trilskas en aning - men efter ny kontakt iomorgon hoppas jag att det ska gå att lösa även det.

*Adressändring är gjort och skall skrivas under av alla inblandade och skickas in samt betalas.

*Mannen är precis i detta nu på väg för att skriva papprena hos mäklaren för det nya. Så skönt att få ett avslut på detta och fr.o.m nu veta var vi landar den 1 Juli - som dessutom är vår bröllopsdag lustigt nog:-)

Hejsanhoppsan!


Nynäshamn...

...here we come!!!
De tog vårt bud och nu ska här skrivas kontrakt!!! Så skönt att alla bitar faller på plats. Nu hoppas vi att allt annat oxå ordnar sig med dagisplats när vi behöver det och att jag kan få en tjänst på orten. Det ska säkert ordna sig. Nu kan man även fixa med eftersändning av post mm. Men nu slipper man att ligga vaken och grubbla utan kan fortsätta frammåt och planera.


omplantering... ... Förnö

-5ef15d73dbe2202769e8f1a1c604123.png

Kolla varifrån!

omplantering... ... Förnöjer.


Ny vecka...

...nya uppdrag! Fr.o.m i dag så är inte lillan på dagis och hon som älskar sitt dagis. Men imorgon ska vi dit och bjuda på glass. Nu ska hon och jag fördriva dagarna tillsammans. Snart så gäller det ju att börja packa inför flytten. Inte klokt att det bara är 3 veckor kvar!!!
Jag hoppas verkligen att allt blir klart med husköpet nu i början på den här veckan. Bara så att man slipper tänka på om det går som vi vill, utan kan tänka på när och hur istället.

Nu efter frukost ska vi ta och öppna upp och gå ut en stund. Ska sätta på en tvättmaskin som vi kan hänga ute sen och plantera om ett parr blommor i några krukor. Solen skiner från en klarblå himmel och det gäller att smörja in lillan innan vi går ut.

Håll nu alla tummar för att affären går igenom idag och att vi till kvällen kan säga att vi har ett radhus i Nynäshamn att glädjas åt.

RSS 2.0