Härligt...

...Igår gjorde mannen, jag och yngsta dottern en lång utflykt till vårt kommande boställe:-) Vädret var kanon och den lilla mysiga småstaden bjöd oss på en underbar prommenad för att titta närmare på omgivningarna. Det lilla radhuset stod i sommarprakt och inbjöd en verkloigen till att tänka att man får svårt att INTE trivas. Den lilla men ändå helt ok tomten var perfekt belägen på en gavel och med solläge hela dagen. Detta är något både min man och jag önskar. Den lilla inglasade verandan låg perfekt med eftermiddagssol och kvinnan som bor där idag har verkligen ett härligt sinne för hur man planerar en liten trädgård med fina perenna växter i lämplig mängd. Inte för mycket att hålla ordning på.

Dottern blev mäkta förtjust i lekplatsen precis utanför köksfönstret och entrén. Där kommer hon kunna sysselsätta sig på dagarna:-) Att åka kana är just nu en av de roligaste grejorna man kan göra om du frågar henne.

Att vara tvingad att lämna det man drömt och och även varit med om att bygga upp känns givetvis som en STOR förlust i sig. Men att få komma till detta ställe i utbyte kan säkert bli väldigt bra det med.

Med havet som granne och härliga omgivningar kan man nog ändå överleva ett litet tag till.

Mannen ska vara på banken idag kl. 11 så vi håller nu alla tummar och tår för att allt går vägen så att huset blir vårt kanske redan under dagen.

Kramizzz

Kommentarer
Postat av: Betty

Tittar in till din nya blogg. Vad mysig den är!!! Hoppas du håller alla läsare bättre uppdaterade än jag gör :/... Måste bli bättre på det, men när HINNER man???



Knåpade iaf ihop 3 sidor på min uppgift idag. Ca 2 sidor kvar nu. Svår matte när dt gäller StidL...



Kram Kram

2009-05-26 @ 22:46:26
Postat av: Sussie

Tackar! Ja det är roligt att liksom i vuxen ålder föra lite dagbok:-) Ja så länge man har tid går det bra - får väl se hur det blir med den saken efter flytt.

Du är duktig och fixar såklart även den där uppgiften. Håller alla tummar!



Kram Sis

2009-05-27 @ 23:07:22
URL: http://manochtrebarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0